Hanne Marie Reffelt

Billede af Hanne Marie ReffeltHanne Marie Reffelt er arveligt belastet, når det gælder krydsord.

Hun er datter af den navnkundige krydsordskonstruktør Jørgen "Jønge" Jensen, der har været professionel krydsordskonstruktør i 40 år, og for øvrigt stadig er aktiv.  

Hanne Marie er således vokset op i et miljø, hvor leg med ord, var en naturlig del af dagligdagen (og arbejdslivet), og selv om det ikke indgik i hendes planer at gå i sin faders fodspor, endte det alligevel med at kærligheden til ord, førte hende ind i krydsordenes verden.

Hun startede i 1993 Opgavebureauet, og overtog krydsordsopgaverne i Information efter den legendariske krydsordskonstruktør, Poul Lose.

Senere er det gået slag i slag og flere og flere (og flere) opgaver er kommet til.

I 1995 gik hendes mand Gert Reffelt, (senere medstifter i Krydsord.dk), ind i firmaet, som dermed blev til en ren familievirksomhed.

Hanne Marie Reffelt brænder for legen med ord. Og med lanceringen af Krydsord.dk har hun nu Danmarks første og største online krydsordsunivers at boltre sig i.

Du inviteres hermed med ind i hendes underfundige verden, hvor legen, udfordringen og interessefællesskabet for de små, velkendte krydsordsopgaver er i centrum.